Mark Twain

Samuel Langhorne Clemens (30 nëntor 1935- 21 prill 1910), i njohur me emrin e shkrimeve Mark Twain. Ishte shkrimtari amerikan me famë botërore për kryeveprat e letërsisë “Aventurat e Tom Sojerit” dhe vazhdimin e tij me “Aventurat e Hakëlberri Finit”.

Bibliografia


post image